Selskapslokaler | Lura Turistheim Arrow

Se mer og bestill

Se mindre

Lura Turistheim

Skikkelig mat siden 1949

Selskapslokaler

Konfirmasjon? Bryllup? Minnestund? Bursdag? Vi har flotte selskapslokaler, med alle rettigheter, til leie på både Sandnes, Sola og Ålgård.

Uansett hvor du arrangerer selskapet ditt, lover vi deg en fin opplevelse i hyggelige omgivelser, nydelig selskapsmat og suveren service. Trenger du hjelp til pynting, lån av lydanlegg eller noe annet i forbindelse med selskapet? Vi fikser det meste.

Sandnes

Restauranten vår på Lura har huset små og store feiringer siden starten i 1949 – vi er kanskje det stedet i nabolaget utenom kirka som har huset flest bryllup!

På Lura har vi to selskapslokaler – en liten sal med plass til 30 personer, og et større lokale med plass til 50 gjester. Det er også mulig å slå sammen de to lokalene til et stort festlokale med plass til 80 gjester.

Slider image
Slider image

Sola

Lura Turistheim er et enkelt sted for solabuen å arrangere selskap, med den sentrale beliggenheten vegg i vegg med Vinmonopolet og Meny Helgø. Her har vi et stort selskapslokale med plass til opp til 110 gjester.

 

Image

Ålgård

På Ålgård har vi tre selskapslokaler: Lokstallen, Peisastovå og Kjellarstovå, med plass til alt fra 4 til 130 gjester. Her har vi også topp AV-utstyr, så lokalene passer godt til kurs og konferanser av alle slag.

Lokstallen har imponerende takhøyde og god plass til mellom 30 og 130 gjester. Lokalet fremstår som rustikt og robust og tåler en god fest. Lokastallen har egen bar og storskjerm som kan brukes til å vise film i forbindelse med taler, for eksempel.

Peisastovå er koselig og intim, med mulighet for å stenge helt av. Dette lokalet passer best for selskap på mellom 4 og 20 gjester

Kjellarstovå passer for alt fra 20 til 100 gjester. Egen bar med alle rettigheter.

 

Slider image
Slider image
Slider image
Slider image
Slider image