Se mer og bestill
Se mindre
Helgepakken og Bankers Pizza, ingen forhåndsbestilling:-)
Nå kan du plukke med deg helgekosen på vei til fjells fra vår vogn på toppen av Oltedal. Vi holder åpent hver fredag fra 13.00 til 19.00. Hver søndag finner du oss mellom 13.00 og 19.00.
Velg mellom vår prisbelønnede Helgepakken Biffgryte eller halvstekt pizza fra Bankers Pizza eller begge deler:-)
Betaling via bankterminal eller VIPPS nr. 127025 på stedet, trenger ikke forhåndsbestille.
Pinnekjøtt
299,–
med såsisser, rosenkål, kålrotstappe, poteter og pinnefett
Ribbe
279,–
med medister, rødkål, rosenkål, julesaus og poteter
Juletallerken
289,-
med ribbe, pinnekjøtt, rødkål, julesaus og poteter
Biffgryte
289,–
med grønnsaker og potetstappe
Reinsdyrgryte
299,–
med grønnsaker, poteter, Waldorf salat og tyttebær
Fullt julebord med riskrem
479,–
Pinnekjøtt, svineribbe, medisterkaker, julepølser, rosenkål, rødkål, kålrotstappe, tyttebær, potet, saus, fett og riskrem.
Tillegg: Kalkun
60,–
Pinnekjøtt
365‚–
Pinnekjøtt, rosenkål, kålrotstappe, tyttebær, potet og pinnefett.
Svineribbe
355,–
Svineribbe, potet, medisterkaker, rosenkål, rødkål, tyttebær, potet og julesaus.
Kalkun
345,–
Kalkun, rosenkål, rødkål, Waldorfsalat og tyttebær. potet og kalkunsaus.
Lutefisk
399,–
Lutefisk, ertestuing, løk, bacon, baconfett, potet og sennepssaus. NB: krever kokk i tillegg 1695,-
Dessert
89‚–
Riskrem
Julegrøt
Risengrøt
(stor/liten) 65,– / 55,–
Rømmegrøt
(stor/liten) 79,– / 69,–
Levering
Ved levering kommer frakt i tillegg
Take Away Jul er den samme gode maten ferdig porsjonert i former som inneholder en porsjon. Her er det ingen minimumsbestilling.
Take Away Jul
Juletallerken
229,-
Pinnekjøtt
239,-
Ribbe
225,-
Lutefisk
239,-
Kalkun
199,-
Dessert
79,-
Skikkelig, hjemmelaget selskapsmat servert i klassiske kobbergryter – så fine at de kan settes rett på bordet!
Reinsdyrgryte
Grønnsaker, potet, Waldorfsalat og tyttebær.
289,–
Biffgryte
Grønnsaker og potetstappe.
279,–
Biff Stroganoff Indrefilét
Grønnsaker og potet/potetstappe.
315,–
Kylling i fløte- og chilisaus
Asiatiske grønnsaker og ris.
269,–
Lammegryte
Grønnsaker, potet, kålstuing og tyttebær.
269,–
Chow chow
Med ris og ananas.
259,–
Komler
Potet, salt kjøtt og pølse, kålrot, fleskefett og smør.
289,–
Kjøttkaker
Potet, ertestuing og tyttebær
199,–
Lapskaus
Flatbrød
169,–
Kyllingvinger
Ris, salat, hvitløksdressing og kvessen saus
249,–
Aspargessuppe
89,–
Blomkålsuppe
89,–
Tomatsuppe
89,–
Skogsoppsuppe
129,–
Lune skalldyr med chilli
139,–
Rekecoctail
99,–
Melon og spekeskinke
89,–
Lune scampi med salat og chili
139,–
Karamellpudding
89,–
Sjokoladepudding
89,–
Sjokolademousse
89,–
Riskrem
89,–
Dronning Maud
89,–
Sitronfromasj
89,–
Is med lune bjørnebær
89,–
Fruktsalat med krem
89,–
Fløtegratinerte poteter
39,–
Hasselback-poteter
39,–
Waldorfsalat/tyttebær
39,–
Champs á la Creme (soppstuing)
39,–
Dekketøy
Full supe med duk og servietter
79,–
Full supe uten duk og servietter
69,–
Kaffekuvert: Fløte, sukker, serviett
49,–
Hjemmelaget, tradisjonsrik selskapsmat laget av de aller beste råvarene. Kokken vår anretter og gjør klar for servitørene, enten det er dine egne eller servitører fra oss. 1 gang servering av hovedrett. Minimum 15 personer.
Alternativer forrett
Asparges- eller blomkålsuppe
Alternativer hovedrett
Svinesteik
395,–
Røkt svinekam
395,–
Lammesteik
410,–
Sursteik
479,–
Reinsdyrsteik
465,–
Alternativer dessert
Karamellpudding
Riskrem
Dronning Maud
Sitronfromasj
Sjokolademousse
Reinsdyrfilet
Rosenkål, gulrøtter, asparges, tyttebær, Champs á la Creme (soppstuing) og viltsaus.
549,–
Indrefilet okse
Brokkoli, asparges, gulrøtter, Champs á la Creme (soppstuing) og peppersaus.
395,–
Hjortefilet
Rosenkål, gulrøtter, asparges, tyttebær, Champs á la Creme (soppstuing) og viltsaus.
549,–
Ytrefilet kalv
Brokkoli, asparges, gulrøtter, Champs á la Creme (soppstuing) og peppersaus.
449,–
Potetalternativer
Hasselbackpoteter, fløtegratinerte poteter, kokte poteter, potetstappe
Aspargessuppe
89,–
Blomkålsuppe
89,–
Tomatsuppe
89,–
Skogsoppsuppe
129,–
Lune skalldyr med chilli
139,–
Rekecoctail
99,–
Melon og spekeskinke
89,–
Lune scampi med salat og chili
139,–
Aspargessuppe
125,–
Blomkålsuppe
125,–
Tomatsuppe
125,–
Skogsoppsuppe
125,–
Ertesuppe/kjøttsuppe
125,–
Brød og smør er inkludert
125,–
Fløtegratinerte poteter
39,–
Hasselback-poteter
39,–
Waldorfsalat/tyttebær
39,–
Champs á la Creme (soppstuing)
55,–
Barn under 10 år: halv pris.
Utleie av servitører: minimum 4 timer á 480,– pr. time.
Tillegg for kokk/transport: 1695,–
Håndpillede reker, nystekte karbonader, persilledusk og mandarinbåt: Vi lager de klassiske snittene og smører de beste rundstykkene – nybakte, selvsagt. 7 dager i uka.
Snitter/smørbrød assortert utvalg
49,-
Reker, karbonade, roastbiff røkelaks, skinke og ribbe
Rundstykker 1/2
Ost og skinke
34,–
Rundstykker 1/2
Assortert pålegg
39,–
Baguetter 1/2
Ost og skinke
60,–
Baguetter 1/2
Assortert pålegg
80,–
Baguetter 1/3
Ost og skinke
40,–
Baguetter 1/3
Assortert pålegg
55,–
Landgang
145,–
Kanapeer
55,–
Ingenting er så nydelig som skikkelig grillmat en varm sommerkveld. Kokkene våre tryller frem de aller beste smakene fra ferske råvarer og glødende kull.
Entrecôte, kyllingbryst, svinenakke og kjøttpølser
Champ á la Creme, baguetter, potetsalat, salat, ostepoteter, dressing, peppersaus, smør og sursøt saus.
475,–
Reinsdyrmedaljong
Champ á la Creme, hasselback-poteter, Waldorf-salat og tyttebær.
455,–
Entrecôte og kjøttpølser
Champ á la Creme, hasselbackpoteter, peppersaus, salat og baguetter.
395,–
Ekstra god helg med en av våre berømte gryteretter! Perfekt å ta med på hytta – middagen er klar på 15 minutter.