Catering | Lura Turistheim Arrow

Se mer og bestill

Se mindre

Lura Turistheim

Skikkelig mat
siden 1949

Catering

Julecatering

 

Julecatering

Meny

Full julebuffé

479,–

Pinnekjøtt, svineribbe, medisterkaker, sosisser, rosenkål, rødkål, kålrotstappe, potet, saus, fett, garnityr og dessert.

Tillegg: Kalkun

60,–

Pinnekjøtt

365‚–

Pinnekjøtt, potet, rosenkål, kålrotstappe, sosisser, fett og garnityr.

Svineribbe

355,–

Svineribbe, potet, medisterkaker, rosenkål, rødkål, julesaus og garnityr.

Kalkun

345,–

Kalkun, potet, rosenkål, rødkål, kalkunsaus, Waldorfsalat og tyttebær.

Lutefisk

399,–

Lutefisk, potet, ertestuing, løk, bacon, baconfett og sennepssaus. NB: krever kokk i tillegg

Dessert

79‚–

Riskrem eller karamellpudding

Julegrøt

Risengrøt

(stor/liten) 65,– / 55,–

Rømmegrøt

(stor/liten) 79,– / 69,–

Levering

Hverdager før 18.00

200,–

Hverdager etter 18.00 og helger

500,–

Selskapsmeny

Hjemmelaget, tradisjonsrik selskapsmat laget av de aller beste råvarene. Kokken vår anretter og gjør klar for servitørene, enten det er dine egne eller servitører fra oss. Minimum 15 personer.

Selskapsmeny

Meny

Standard 3-retterspakke

Alternativer forrett

Asparges- eller blomkålsuppe

Alternativer hovedrett

Svinesteik

395,–

Røkt svinekam

395,–

Lammesteik

410,–

Sursteik

479,–

Reinsdyrsteik

465,–

Alternativer dessert

Karamellpudding

Riskrem

Dronning Maud

Sitronfromasj

Sjokolademousse

Hovedrett

Reinsdyrfilet

Rosenkål, gulrøtter, asparges, tyttebær, Champs á la Creme (soppstuing) og viltsaus.

395,–

Indrefilet okse

Brokkoli, asparges, gulrøtter, Champs á la Creme (soppstuing) og peppersaus.

395,–

Hjortefilet

Rosenkål, gulrøtter, asparges, tyttebær, Champs á la Creme (soppstuing) og viltsaus.

395,–

Ytrefilet kalv

Brokkoli, asparges, gulrøtter, Champs á la Creme (soppstuing) og peppersaus.

395,–

Potetalternativer

Hasselbackpoteter, fløtegratinerte poteter, kokte poteter, potetstappe

395,–

Forrett

Aspargessuppe

89,–

Blomkålsuppe

89,–

Tomatsuppe

89,–

Skogsoppsuppe

129,–

Lune skalldyr med chilli

139,–

Rekecoctail

99,–

Melon og spekeskinke

89,–

Lune scampi med salat og chili

139,–

Suppe som hovedrett

Aspargessuppe

125,–

Blomkålsuppe

125,–

Tomatsuppe

125,–

Skogsoppsuppe

125,–

Ertesuppe/kjøttsuppe

125,–

Brød og smør er inkludert

125,–

Ekstra

Fløtegratinerte poteter

39,–

Hasselback-poteter

39,–

Waldorfsalat/tyttebær

39,–

Champs á la Creme (soppstuing)

55,–

Barn under 10 år: halv pris.
Utleie av servitører: minimum 4 timer á 480,– pr. time.
Tillegg for kokk/transport: 1695,–

Snitter og påsmurt

Håndpillede reker, nystekte karbonader, persilledusk og mandarinbåt: Vi lager de klassiske snittene og smører de beste rundstykkene – nybakte, selvsagt. 7 dager i uka.

Snitter og påsmurt

Meny

Snitter og påsmurt

Snitter/smørbrød assortert utvalg

Hverdag

45,–

Snitter assortert utvalg

Søndag/helligdag

49

Rundstykker 1/2

Ost og skinke

34,–

Rundstykker 1/2

Assortert pålegg

39,–

Baguetter 1/2

Ost og skinke

60,–

Baguetter 1/2

Assortert pålegg

80,–

Baguetter 1/3

Ost og skinke

40,–

Baguetter 1/3

Assortert pålegg

55,–

Landgang

145,–

Kanapeer

55,–

Grillmat

Ingenting er så nydelig som skikkelig grillmat en varm sommerkveld. Kokkene våre tryller frem de aller beste smakene fra ferske råvarer og glødende kull.

Grillmat

Meny

Entrecôte, kyllingbryst, svinenakke og kjøttpølser

Champ á la Creme, baguetter, potetsalat, salat, ostepoteter, dressing, peppersaus, smør og sursøt saus.

475,–

Reinsdyrmedaljong

Champ á la Creme, hasselback-poteter, Waldorf-salat og tyttebær.

455,–

Entrecôte og kjøttpølser

Champ á la Creme, hasselbackpoteter, peppersaus, salat og baguetter.

395,–

Helgepakke

Ekstra god helg med en av våre berømte gryteretter! Perfekt å ta med på hytta – middagen er klar på 15 minutter.

Helgepakke

Selskapsmat i kobbergryter

Skikkelig, hjemmelaget selskapsmat servert i klassiske kobbergryter – så fine at de kan settes rett på bordet!

Selskapsmat i kobbergryter

Meny

Hovedrett

Reinsdyrgryte

Grønnsaker, potet, Waldorfsalat og tyttebær.

289,–

Biffgryte

Grønnsaker og potetstappe.

259,–

Biff Stroganoff Indrefilét

Grønnsaker og potet/potetstappe.

315,–

Kylling i fløte- og chilisaus

Asiatiske grønnsaker og ris.

269,–

Lammegryte

Grønnsaker, potet, kålstuing og tyttebær.

269,–

Chow chow

Med ris og ananas.

259,–

Komler

Potet, salt kjøtt og pølse, kålrot, fleskefett og smør.

289,–

Kjøttkaker

Potet, ertestuing og tyttebær

199,–

Lapskaus

Flatbrød

169,–

Kyllingvinger

Ris, salat, hvitløksdressing og kvessen saus

249,–

Forrett

Aspargessuppe

89,–

Blomkålsuppe

89,–

Tomatsuppe

89,–

Skogsoppsuppe

129,–

Lune skalldyr med chilli

139,–

Rekecoctail

99,–

Melon og spekeskinke

89,–

Lune scampi med salat og chili

139,–

Dessert

Karamellpudding

79,–

Sjokoladepudding

79,–

Sjokolademousse

79,–

Riskrem

79,–

Dronning Maud

79,–

Sitronfromasj

79,–

Is med lune bjørnebær

89,–

Fruktsalat med krem

89,–

Ekstra

Fløtegratinerte poteter

39,–

Hasselback-poteter

39,–

Waldorfsalat/tyttebær

39,–

Champs á la Creme (soppstuing)

39,–

Dekketøy

Full supe med duk og servietter

79,–

Full supe uten duk og servietter

69,–

Kaffekuvert: Fløte, sukker, serviett

49,–