Se mer og bestill
Se mindre
Hjemmelaget, tradisjonsrik selskapsmat laget av de aller beste råvarene. Kokken vår anretter og gjør klar for servitørene, enten det er dine egne eller servitører fra oss. 1 gang servering av hovedrett.
Minimum 15 personer.
Alternativer forrett
Asparges- eller blomkålsuppe
Alternativer hovedrett
Svinesteik
395,–
Røkt svinekam
395,–
Lammesteik
410,–
Sursteik
479,–
Reinsdyrsteik
465,–
Alternativer dessert
Karamellpudding
Riskrem
Dronning Maud
Sitronfromasj
Sjokolademousse
Reinsdyrfilet
Rosenkål, gulrøtter, asparges, tyttebær, Champs á la Creme (soppstuing) og viltsaus.
549,–
Indrefilet okse
Brokkoli, asparges, gulrøtter, Champs á la Creme (soppstuing) og peppersaus.
395,–
Hjortefilet
Rosenkål, gulrøtter, asparges, tyttebær, Champs á la Creme (soppstuing) og viltsaus.
549,–
Ytrefilet kalv
Brokkoli, asparges, gulrøtter, Champs á la Creme (soppstuing) og peppersaus.
449,–
Potetalternativer
Hasselbackpoteter, fløtegratinerte poteter, kokte poteter, potetstappe
Aspargessuppe
89,–
Blomkålsuppe
89,–
Tomatsuppe
89,–
Skogsoppsuppe
129,–
Lune skalldyr med chilli
139,–
Rekecoctail
99,–
Melon og spekeskinke
89,–
Lune scampi med salat og chili
139,–
Aspargessuppe
125,–
Blomkålsuppe
125,–
Tomatsuppe
125,–
Skogsoppsuppe
125,–
Ertesuppe/kjøttsuppe
125,–
Brød og smør er inkludert
125,–
Fløtegratinerte poteter
39,–
Hasselback-poteter
39,–
Waldorfsalat/tyttebær
39,–
Champs á la Creme (soppstuing)
55,–