Selskapsmat til alle anledninger

Våre selskapsmenyer består av tradisjonell norsk selskapsmat laget av de beste råvarer.
Vår kokk anretter og klargjør for servitørene, enten det er dine egne eller servitører fra oss.

NB! Minimum 15 personer.

Ring oss i dag på 51 60 40 00 så lager vi et opplegg som passer både anledning og budsjett.

3-retterspakke

3-retterspakke, Tre retter inkl. to serveringer av hovedrett

Alternativer forrett:
Asparges- eller blomkålsuppe
Svinestek 395,-
Røkt svinekam 395,-
Lammestek 410,-
Sursteik 479,-
Reinsdyrstek med Waldorf og tyttebær 465,-
Alternativer dessert:
Karamellpudding, Riskrem, Dronning Maud, Sitronfromasj, Sjokolademousse
Forretter
Catering
Aspargessuppe 89,-
Blomkålsuppe 89,-
Tomatsuppe 89,-
Skogsoppsuppe 129,-
Lune skalldyr med chili 139,-
Rekecoctail 99-
Melon og spekeskinke 89,-
Lune scampi med salat og chili 139,-
Suppe som hovedrett
Catering
Aspargessuppe 125,-
Blomkålsuppe 125,-
Tomatsuppe 125,-
Skogsoppsuppe 159,-
Ertesuppe / Kjøttsuppe 159,-

Brød og smør er inkludert

Hovedretter

Tillegg for 2 serveringer, 80,- pr pers.

Catering
Reinsdyrfilét
Rosenkål, gulrøtter, asparges, tyttebær, Camps al’a Creme, viltsaus
295,-
Indrefilét okse
Brokkoli, asparges, gulrøtter, og Champ al’a Creme, peppersaus 
295,-
Hjortefilét
Rosenkål, gulrøtter, asparges, tyttebær, Champ al´a Creme, viltsaus 
295,-
Kalvefilét ytre
Brokkoli, asparges, gulrøtter og Champ al´a Creme, peppersaus 
295,-
– – – – – – – – – –
Potetalternativer
Hasselback, fløtegratinerte, kokte, potetstappe
Dessert
Catering
Karamellpudding 79,-
Sjokoladepudding 79,-
Sjokolademousse 79,-
Riskrem 79,-
Dronning Maud 79,-
Sitronfromage 79,-
Is med lune bjørnebær 89,-
Fruktsalat med krem 89,-
Ekstra
Catering
Fløtegratinerte poteter 39,-
Hasselbakte poteter 39,-
Waldorfsalat / Tyttebær 39,-
Champ al’a Creme 55,-

Barn under 10 år, halv pris.
Utleie av servitører minimum 4 timer á 480 pr. time.
Tillegg for kokk/transport – 1695,-

FORESPØRSEL

Close
Kontakt oss

Hei. Send oss gjerne en forespørsel, så svarer vi så fort vi kan.